Motionstræning

Motions træning hos os, er den bedste du kan få.


Motionisterne er meget vigtige i vores klub.

De danner det sociale netværk, som gør at det bare er rigtigt sjovt og udfordrende, at komme i klubben.

En motionist kan være alt, fra en ung pige eller dreng, til mænd og kvinder, som er både veltrænet eller med et par kilo for meget. Det vigtigste er godt humør og en målrettet indsats. Når et hold svinger og alle knokler derud af bliver det endnu bedre træning og endnu sjovere for alle. Og det er vigtigt for os at alle har det sjovt imens der knokles på. Det gør alt det hårdere, noget sjovere.


To træningsaftener om ugen, plus specielle aktiviteter.

Hver mandag og onsdag aften, vælter det ind med friske medlemmer, som er klar til at give den gas i den 1,5 times tid, vores motionshold kører på.

Mandag er der mest fyldt og der kan være op til 50 personer.  Sådanne aftener må man sige, at sveden driver ned af væggene.

Denne aften er det normalt boksetrænerne der styre løjererne. Der råbes højt, for at motivere de hårdtprøvede motionister og boksere. Følger man med i tempoet, vil man hurtig mærke fremgang og kan blive helt høj af endorfiner.


Onsdag er lidt mindre besat og der trænes 'alternativt', da hver motionist kan hjælpes bedre af de tre dygtige motionisttrænere.

Cirkel træning er populært, hvor man gennemgår forskellige opgaver, der er lagt ud i en cirkel i træningslokalet.


I øjeblikket dannes vores motionstræner team, sig af Kim og Peter, som hver især har deres ting til at gøre træningen spændende, sjov og hård,


Kim er den af trænerne som du nok møder mest på holdene, da han både er stand-in om mandagen og selv træner hårdt om Onsdag.


Peter kører vores lørdagstræning, hvor der fokuseres på styrke og kardio træning med øvelser kendt fra blandt andet crossfit og boksning.


Specielle aktiviter opstår f.eks. som træningsdøgn, træningslejre eller sociale ture og man er velkommen til at være med til at skabe disse aktiviter.


Husk at der ikke snakkes under træning! Med så store hold er man nødsaget til at have koncentration på holdet.


Nye og gamle medlemmer

Gennem sæsonen har vi en god blanding af nye og gamle medlemmer.


Vi har en meget fast base af medlemmer, som holder ved år efter år, og der er vi meget taknemmelige for.

Det gør, at stemningen er afslappet og der hyggesnakkes før og efter træning.

Som nævnt er der ingen samtale under selve træningen! For det koster ekstra armbøjninger, at bryde reglen.

Ligeså er det smart at være klar til tiden, da efternølerne ofte må viser deres talenter for armbøjninger.


Frivilligt arbejde

Når klubben står over for arbejdsopgaver som kræver en større indsats, har vi altid kunne stole på hjælp fra vores motionisthold.

Når der skal afholde mesterskaber, heppes på kampboksere eller lige vaskes et gulv, ja så ser vi, at de uden at kny stiller op og

tilmed har det sjovt.


Det er nu en gang sådan, at vi er en frivillig sportsklub og ikke er et kommercielt træningscenter.

Vi er her alle frivilligt, ledere, trænere, boksere og motionister.

Det giver en gejst og en glæde, som smitter af på dem som måske ikke lige er i humør. Så når træningen slutter har vi alle god samvittighed, er i godt humør og derfor grines der i cafeén, inden den varme bruser løsner musklerne.Hos os er alle motionister vindere, og vi siger velkommen til alle, som har lyst til at være medlem i vores klub

Created by Jyllinge Boxing Team - Kontakt webmaster på bb@jyllingebk.dk