Events og aktiviteter

Events og aktiviteter:


Klubbens mange frivillige og medlemmer gør en kæmpe stor indsats ved at give en hånd ved forskellige events og begivenheder, hvor klubben kan skabe PR eller tjene penge til klubbens kasse.DKK Hundeshow:

2 gange om året står vi som vagter ved Dansk Kennel Klubs hundeshow på Sjælland.

En typisk indsats pr. deltager er på 6-7 timer i det fri, hvor vi kontrollere at folk har betalt for deres indgang eller sørge for at de får betalt for billetten. Vores hjælpere roses altid for vores positive tilgang til at klare denne opgave og det hjælper godt på klubbens økonomi.

10 Klasse center - Egedal:

1 gang om året har vi i tæt samarbejde med 10. klasse centeret i Egedal besøg af deres sports klasse, hvor de kommer ned i klubbens lokaler og får 1,5-2 timers undervisning i bokse træning. Det udmunder som regel i at en enkelt gruppe skal have boksning som et emne, hvor de skal fremligge dette som en del af deres uddannelse.


Aktiviten skaber en god forståelse for vores sport og en giver en del af de unge en oplevelse om at sporten er mere end blot at slå på hinanden.

STORE EVENTS - MESTERSKABER

Vi har igennem de sidste mange sæsoner været arrangør i samarbejde med SABU (Sjællandsk bokse union), DaBU (Danmarks bokse union) og Roskilde kommune afholdt en del store arrangementer, blandt andet Sjællandske- & Danske Mesterskaber, Sjællandske- & Nationale begyndermesterskaber. Altid med stor ros fra involveret klubber og unioner.


Vi har mange frivillige som år efter år stiller op og løfter vores opgaver og sørger for at vores klub ry altid er i top.


Her ses en del af holdet bag de Nationale begyndermesterskaber, Maj 2019.

Created by Jyllinge Boxing Team - Kontakt webmaster på bb@jyllingebk.dk