Elite strategi

Elite strategi


INTRODUKTION


I Jyllinge Boxing Team ønsker vi at skabe de bedste rammer for vores eliteatleter til såvel træning som konkurrence. Vi ønsker at skabe en elitetrup i klubregi, som er baseret på et stærk fællesskab, der sikrer et inspirerende og motiverende træningsmiljø.

Med en stærk elitetrup vil Jyllinge Boxing Team fastholde sin synlighed i det Danske boksemiljø, samt fortsætte klubbens gode sportslige resultater.

Derudover skal de gode resultater og den øget synlighed være med til at Jyllinge Boxing Team elitetrup være med til at motivere og inspirere ikke-elite atleter i Jyllinge Boxing Team gennem aktiv deltagelse i klubaktiviteter samt træning.


Jyllinge Boxing Team's elitetrup er organiseret af klubbens eliteudvalg, der har til formål:


•At agere bindeled mellem Jyllinge Boxing Team's elitetrup og klubben generelt.

•Facilitere at elite truppen bliver en stærk og integreret del af Jyllinge Boxing Team.

•Agere tovholder på Jyllinge Boxing Team's elitetrups aktiviteter (ansvaret for sidstnævnte ligger hos klubbens cheftræner).

Det er vigtigt, at der kommunikeres klart mellem Jyllinge Boxing Team's elitetrup's trænere og eliteudvalget så det bedst mulige elitemiljø skabes. Desuden er eliteudvalget ansvarlig for, at elitetruppens resultater og historier bliver kommunikeret både internt og eksternt.

Ligeledes er elitetruppen ansvarlige for at promovere Jyllinge Boxing Team gennem sociale medier, såsom Facebook, Instagram (#JBTBoxing elitetrup) og evt. Twitter.


VISION


Jyllinge Boxing Team ønsker at være den foretrukne bokseklub for danske elite boksere, baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer et inspirerende og motiverende træningsmiljø.


MISSION


Med Jyllinge Boxing Team's elitestrategi ønskes det at opretholde og styrke den førende rolle, klubben har i dansk boksning, samt at fremme mulighederne for:


•At vores U15, U17, U19 og elite boksere er med i konkurrencen om medaljer ved de Sjællandske- & Danske mesterskaber.

•At en U15, U17, U19 og elite boksere udtages til bruttolandsholdet.

•At udvikle U15, U17, U19 og elite boksere , der viser særlige evner inden for boksesporten.

•At påvirke klubbens udvikling ved i højere grad at inddrage eliten i det daglige klubarbejde.

•At styrke sub-eliten i klubben ved at give dem bedre muligheder for træning og træningsvejledning.

•At sikre, at eliten er en integreret del af klubben, og at der er en effektiv rekruttering af boksere til eliteruppen.If you can dream it, u can do it!!!


Created by Jyllinge Boxing Team - Kontakt webmaster på bb@jyllingebk.dk