Kampholdet

Kampholdet


Kampholdet:

Klubbens kamp boksere har deres eget hold to gange om ugen. Det er Tirsdag og Torsdag, hvor træningen er baseret på at udvikle deres taktiske og tekniske evner.

Klubben har pt. fire trænere som er tilknyttet kampholdet og som hele tiden sikrer at bokserne udvikling.


Vil man være kampboksere, så kræver det at man kan tilside sætte minimum tre dage om ugen til at træne i klubben, samt mindst to dage til selvtræning med forskellige løbe- & styrke programmer. Det er vigtigt for at tilsikrer at man har den nødvendige kondition, som det kræves for at kunne bokse, men også for at man som bokser, kan få mest ud af vores træninger i klubben.


En typisk træningsuge er således at man er i klubben Mandag, Tirsdag og Torsdag, samt selvtræner Onsdag og Fredag.

Når man bliver kampbokser, vil der også typisk være stævner, træninger og turneringer i weekenderne, men selve disse ting bliver hele tiden planlagt i fællesskab med trænerne.


Under vores kampholdstræning ligges der som skrevet vægt på det tekniske og taktiske træning, hvilket betyder at vi bruger meget af tiden på at lave makkerøvelser med eller uden handsker, plethandske træning, sparring og eksplosionstræning med vægte.


Træningen på kamp holdet er meget forskelligt i forhold til vores motionstræning, da den er tilrettelagt hver enkel bokser.


På kampholdet er der en munter tone, men samtidig masser af seriøsitet og selvom boksning er en enmandssport, som er der masser af teamwork og spirit i lokalet, for alle hjælper hinanden til at blive bedre, så alles niveau løftes.


Man er altid velkommen som motionist til at forsøge sig på kampholdet, man skal blot følge træningen og vær klar på at kroppen og sindet udfordres.


Vores kamphold styres af vores cheftræner, Bo Bøgeskov, som udover klubtræner også er tidligere Landstræner og medlem af elitesektionen i Danmarks Bokse Union.


Dette betyder samtidigt at vores boksere allerede fra start af trænes elitært og dermed kan de allerede fra start af deres karriere drømme om landsholdet eller at blive den næste store profil i dansk professionel boksning.If you can dream it, u can do it!!!


Created by Jyllinge Boxing Team - Kontakt webmaster på bb@jyllingebk.dk